1.5 Mil.

Check. På träningscykel då men det gills det med. 1.5 mils cykelintervaller är fan ingen plättpannkaka det inte ;)
Fortfarande lite lite träningsvärk i min vänstra vad. Det är heeelt sjukt det faktiskt. På onsdag bär det iväg till BK Vargen igen, sen är det juluppehåll så får vi se vad det blir efter jul. Det var den mest smärtsamma träningsvärk jag någonsin haft tror jag. I nästan hela kroppen förutom låren då och det hade jag ju sen styrketräningen på tisdagen det så, fan, hela kroppen fick sig en genomkörare förra veckan. Men det var fan kul men som sagt ytterst smärtsamt.

Och Ja. Jag kommer fortsätta gnälla om träningsvärk tills den bestämmer sig för å ge sig ngn gång. Det är väl så oxå att en del verkar ha lättare för att få det...och självklart ska jag infalla i den kategorin! :'(


Imorrn är det 3K igen. Styrkepass wiohoo :D
På Torsdag får vi se hur det blir för då är jag nämligen nytatuerad :D

Och det är snööööööö ute :D

Kraaaaam !



Jag lever :)

Man kan tro det eller ej. Jag har till och med tränat. Första passet på 2 veckor var väl för ungefär 2 veckor sen :P
En tisdag med styrketräning, vilket är så jävla kul! Sen vart det styrka på torsdag och sen nu i tisdags. På onsdagen gjorde jag mitt första boxningspass. Herregud!  Säger jag bara. Jag har fortfarande träningsvärk, det är heeelt sjukt. Men jag hade tydligen dolda talanger :D Lina, som tränar tjejerna frivilligt varje onsdag, frågade om jag hade boxats förut, men icke :D Jag hade snabba fötter, vilket jag starkt ifrågasätter, och bra slag. Jo men jag tackar jag :) Men det var alltså den värsta jobbigaste träningen jag varit med på, på ett bra sätt då förstås. Men jag va heeeelt slut efteråt. Jag orkade seriöst inte prata i telefon. Det har nog Aldrig hänt förut tror jag!

Så jag var nästan lite glad att det inte var ngt pass på 3K på torsdag :) Jag hade ju inte kunnat gå ändå eftersom vi var på julbord med jobbet men ändå. Det kändes skönt å inte missa ett pass där :)

Nu är det nya tag till veckan där det är tänkt jag ska få in ett par cykelpass oxå.

3:dje advent idag för övrigt. Julstämning ngn? inte jag alla fall...

RSS 2.0